Banner for Espa

ΠΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 1975.

Από τον Μάρτιο του 2012 διατηρώ Καρδιολογικό Ιατρείο στο κέντρο του Βόλου στη διεύθυνση Τάκη Οικονομάκη 54 (γωνία με Δον Δαλεζίου) όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρης καρδιολογικός έλεγχος ενηλίκων και παιδιών με τη χρήση όλων των σύγχρονων τεχνικών, όπως υπέρηχος καρδιάς, triplex και doppler καρδιάς, triplex και doppler αορτής, δοκιμασία κόπωσης, 24ωρη και 48ωρη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού με Holter ρυθμού, καθώς και 24ωρη και 48ωρη παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης με Holter πίεσης.

Παράλληλα από τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου καρδιολογικού ιατρείου στην Αργαλαστή Πηλίου, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πηλίου. Στο ιατρείο μπορεί να γίνει πλήρης και ενδελεχής καρδιολογικός έλεγχος.

Συγχρόνως είμαι υπεύθυνος Καρδιολόγος στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Κένταυρος στη Νέα Δημητριάδα Βόλου από τον Ιανουάριο του 2015 παρέχοντας τις υπηρεσίες μου σε μια πλειάδα νοσηλευόμενων ασθενών.

Στην υπόλοιπη σταδιοδρομία μου έχω διατελέσει υπεύθυνος Καρδιολόγος στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στην Λάρισα από τον Οκτώβριο του 2012 έως και τον Ιανουάριο του 2015 ενώ το ίδιο διάστημα ήμουν συνεργαζόμενος καρδιολόγος στην Κλινική Ελπίς του Βόλου.

Το έτος 2013 είχα διατελέσει μέλος της καρδιολογικής επιτροπής των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητα της Καρδιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποκτώντας εμπειρία σε όλους τους σύγχρονούς τομείς της Καρδιολογίας.

Λόγω του μεγάλου αριθμού ασθενών που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη Πανεπιστημιακή Κλινική καθώς και της παρουσίας σύγχρονου αιμοδυναμικού και βηματοδοτικού κέντρου, απέκτησα πλούσια εμπειρία όλων των καρδιολογικών παθήσεων καθώς και των πιθανών καρδιολογικών επιπλοκών που μπορούν να εμφανίσουν ασθενείς με άλλες παθολογικές ή χειρουργικές παθήσεις .

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας μου είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω στις Καρδιολογικές Παθήσεις των Παιδιών καθώς παρακολούθησα τρίμηνη εκπαίδευση ως αποσπασμένος ιατρός στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία των Αθηνών.

Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας και έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ιατρικών συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.